Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Το πρώτο τεύχος της σχολικής μας εφημερίδας "ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΝΕΑ"

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος "ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΝΕΑ": διμηνιαία σχολική εφημερίδα του Ολοημέρου μας , που εκπονείται από τους εκπαιδευτικούς:Λάμπρου Κώστα (δασκάλου), Γεωργιάδου Βίκυ (γυμνάστρια) και Δελιάκη Δάφνη (καθ. αγγλικών) ήδη  κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος της εφημερίδας μας.





Αυτό είναι  το πρώτο φύλλο της σχολικής εφημερίδας του Ολοημέρου μας, με την οποία θέλουμε να σας πληροφορήσουμε για τα νέα, τις δραστηριότητές μας .Εδώ μπορούμε να γράφουμε για  τις σκέψεις , τα όνειρα και τα μικρά μας «έργα» (ποιηματάκια, μικρά κείμενα και ζωγραφιές μας).Μπορείτε να διασκεδάσετε με τις ιστοριούλες μας, τα σταυρόλεξα ,τα αινίγματα ή τους γρίφους μας και να διαβάσετε τη «συνέντευξη του  διμήνου», όπου  οι μαθητές μας, ως μικροί δημοσιογράφοι, θέτουν διάφορες ερωτήσεις σε   διάφορους καλεσμένους στο σχολείο (γονείς ή επαγγελματίες της Ευκαρπίας).Τα χρήματα που θα μαζέψουμε από την πώληση των  τευχών της εφημερίδας  μας θα διατεθούν  για φιλανθρωπικό σκοπό.


Θερμές ευχαριστίες ταιριάζουν στη Διευθύντρια του Σχολείου μας κα Καραλή Δέσποινα, για την πολύτιμη συμβολή και τις εύστοχες παρατηρήσεις της  για  διενέργεια της συγκεκριμένης  σχολικής δράσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου