Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Κυκλοφορεί το 4ο και τελευταίο τεύχος της σχολικής εφημερίδας του Ολοημέρου μας



Στο τέταρτο και τελευταίο τεύχος μας  μπορείτε να διαβάσετε ποιήματα των μαθητών του Ολοημέρου μας ,τα αινίγματα και  τα σταυρόλεξά μας, τα άρθρα της γυμναστικής και των αγγλικών καθώς και τη συνέντευξη του διμήνου (από τη διευθύντρια  του σχολείου μας κ. Δέσποινα  Καραλή).Καλή  ανάγνωση!



Στη συνέχεια  σας παραθέτουμε το κύριο άρθρο (Editorial) του 4ου τεύχους της εφημερίδας μας: 



Και να που βρισκόμαστε στην  καρδιά της άνοιξης! Πάσχα, Πρωτομαγιά, ήλιος , λουλούδια, χαρά… Και να που φτάσαμε στο τέταρτο και τελευταίο τεύχος της σχολικής εφημερίδας μας, που μας ταξίδεψε αυτή τη χρονιά σε νέα μονοπάτια, μας έμαθε καινούρια πράγματα, μας έκανε να γνωριστούμε καλύτερα, αλλά κυρίως μας βοήθησε να γνωρίσουμε περισσότερο ο καθένας τον εαυτό του, τις δυνατότητες και ικανότητές του.

       Τέταρτο  τεύχος, λοιπόν, και τελευταίο, μιας συλλογικής προσπάθειας, με θετικά κι αρνητικά, με ευστοχίες και αστοχίες , με επιτυχίες  και λάθη, με άρωμα  ζωής…
         Οι συνοδοιπόροι στο ταξίδι  μας αυτό ήταν πολλοί: η Διεύθυνση του σχολείου μας, ο σύλλογος διδασκόντων, ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων, οι άνθρωποι  από την Ευκαρπία-που με μεγάλη χαρά δέχτηκαν να έρθουν στο σχολείο μας και  να τους πάρουμε συνέντευξη και φυσικά όλοι εσείς, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας - καθώς και οι γονείς σας , που αγκαλιάσατε με αγάπη την εφημερίδα μας και στηρίξατε την προσπάθειά μας. Σε όλους εσάς, τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι μαθητές του Ολοημέρου, οφείλουμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»


Διαβάστε το πρωτοσέλιδο της σχολικής μας εφημερίδας, πατώντας  εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου